Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HHAHAHAHA KOJI KRALJ, NEK SI REKAO OVIM IZOPACENIM IDIOTIMA I CIGANIMA... NE PAMTIM KAD SU IGRALI PROTIV 11 IGRACA ;)
Murinjo Lav! :)
pustiće on i u LŠ, on se sprema za sljedeću sezonu... ne, za onu tamo iza sljedeće... ne,... valjda će jednom.. daj ba budite realni, kakvo puštanje, nije ona 5 tek onako, pa on nije preuzeo pionire, nego iskusne fudbalere
a za real navijaju zato što je mali, radnički klub... to ko biva ne treba ćevape jest i hvalit tamo gdje su najbolji
navijam za Arsenal. I on nam je pokazo da Barsa nije nepobjediva, Jose Guardiola nece nikad bit Murinjo, taj covjek je osvojio sve. Barsa trenutno jeste najbolja ekipa, al\' ispada sigurno iz Lige Sampiona. Zasto ? Zato sto ce se svijet izgubit kad vidi sta je Murinjo spremio, a svi znamo da ako ko moze pobijedit Barsu da je to on. Nece vas ovaj put ni sudije spasit, a sto se tice ovih Barseloninih navijaca u BiH. Dajte malo se uozbiljite navijate za Barsu dvije, tri godine odkad su nesto ovih titula uzeli, gdje su bili prije 6,7 godina. Bili su gledali su kako Raul, Zidane i ekipa slaze titule, a oni gledaju. Ja navijam za Arsenal ima 15 god. i to je klub za koji cu navijat jos 15 god. bez obzira gdje se on nalazio ..
U prvoj tekmi izbit Messija iz kopacki i to je to
hahahha pa kako ste vi navijaci barce smijesni vi vec zaboravili Van Persi-a, zaboravili Chelsea prije 2 godine, Inter prosle godine, zaboravili toliko puta poklonjene penale u primeri da osvojite 3 boda. Vi ste zadnji navijaci na svijetu koji trebaju govoriti o zastiti drugih klubova od strane sudija. Sutite i poklopite se. Mourinho ovo kaze zato sto zna da ce sudije pokusati zakinuti Real da bi barcelona prosla u finale i zato ovo i radi i izmedju redova provlaci Uefi da je spreman i da zna da zele barcelonu u finalu. A o vasoj famoznoj petici se nece dugo pricati kad vas isti ovaj Mourinho i Real izbace iz LP, a necete znati sta vas je snaslo, jer ce vas Mourinho mozda i namjerno pustiti da se malo uninate u Primeri i kupu.
Covjek je potpuno u upravu. I Ronaldo i Messi se bacaju po kaznenom prostoru kao pokoseni. Ronaldo malkice i cesce ali zato samo Barcelonini glumci stalno dobivaju slobodnjake ili penale. Pogotovo na Nou Campu. Ono je cisto psihicko maltretiranje sudije. Okupi se bar 5-6 Barceloninih igraca oko njega nakon svakog faula. A navijaci da ne pricam. Jest Barcelona najbolji tim na svijetu ali su zato i cige zesce. Kad bi se oko mene onolko okupljali tjero bi ih crvenim kartonima.
Meni samo nije jasno ,sto nije bilo prije ovoliko navijaca Barce ?? J.E.B.O. V.A.S. M.E.SS.I
Ispravka: Ovaj podatak Je vazeci za teritoriju lijepe nam Bosne i Hercegovine*
Nije uopste pitanje pobjednika izmedju Barse i Reala samo je pitanje sa koliko komada ce ih Barsa ispratiti u oba susreta... Pa to je jedna masinerija sa 11 napadaca i 11 veznih i 11 odbrambenih!!!
pa 10 igraca + golman sta bi ti vise ?
1998 barcinih navijaca 1000 2006 barcinih navijaca 10000 2011 barcinih navijaca 100000 Ovaj podatak ne vazeci za teritoriju lijepe nam Bosne i Hercegovine
Đesi desetorica nisam te prepoznao. Ovi fašisitčki monarhisti iz unitarističkog Madrida nisu svjesni kako će dobiti po ušima na svim predstojećim utakmicama. CATALUNYA IS NOT SPAIN !!!
..samo brbljaj ti..petarda ti ne gine..
pa nije fol u tome šta je guardiola uradio i šta bi uradio... i nije on taj koji je prepotentan do neba... tu tvoju priču možeš okrenut pa reć da bi i neko drugi da ima take igrače ko Mourinho pravio rezultat... jebiga sad su svi pametni, kao sačekajte malo, doće murinjo na red, poderaće barcu... podero bi je i ja jednom u 10 godina... možda...murinjo može i imat rezultat, al takvu igru ko barca,,, ne vjerujem... bunker