Jose Mourinho
0

"Za Barcelonu uigravam tim s desetoricom"

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Još je jednom trener Real Madrida Jose Mourinho izrazio strah da će protiv Barcelone u polufinalu Lige prvaka morati igrati s desetoricom nogometaša.

Istu je izjavu dao i prošle sedmice, nakon što su njegovi igrači deklasirali Tottenham s 4-0 u prvoj utakmici četvrtfinala, a nakon što su u srijedu potvrdili prolaz pobjedom 1-0 na White Hart Laneu, portugalski je stručnjak ponovno uputio provokaciju na račun najvećeg rivala protiv kojeg će se boriti za finale elitnog takmičenja.

"Sada na treninzima moramo isprobavati igru s desetoricom nogometaša kako bismo se pripremili za Barcelonu u polufinalu. Igrao sam s Chelseajem u Barceloni, završio sam s desetoricom, igrao sam s Interom u Barceloni, završio sam s desetoricom. Sada morao uigravati ekipu s desetoricom igrača jer se opet može ponoviti isti slučaj", izjavio je Mourinho nakon utakmice u Londonu.

"Nadam se da će Manchester United preko Schalkea izboriti finale na Wembleyju. Finale između Manchestera i Reala bi za mene bilo savršenstvo", dodao je Portugalac.

O samoj utakmici protiv Tottenhama je izjavio:

"Tottenham je igrao s puno ponosa. Njegovi su nogometaši bili izuzetno motivirani, a navijači su ih sjajno podržavali. Priuštili su nam tešku utakmicu i vjerojatno nismo trebali pobijediti. Mislim da bi remi bio realan rezultat, ali naravno da sam sretan pobjedom."

Real će dočekati Barcelonu u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka 27. aprila , a uzvrat je 3. maja na Camp Nouu. No, prije toga će se dva kluba sudariti već ove subote u 32. kolu španskog prvenstva na Santiago Bernabeuu, a potom i sljedeće sedmice u finalu Kupa kralja u Valenciji.