Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo što Džeko ne bi odbio ni kakav viski a kamo li šampanjac. ;)
DA BI SE OSVOJILA PREMIJER LIGA MORA SE BITI NAJBOLJI . SVIDJALO SE TO NEKOME ILI NE ON JE NA JEDAN MALI KORAK OD OSVAJANJA TITULE PRVAKA. KADA PODIGNE PEHAR BICE MU IME UPISANO ZLATINIM SLOVIMA U HISTORIJU M.CITY- a.
Protiv QPR bi Yaya mogao opet biti strijelac i donijet tom klubu toliko zeljen trofej. I prosle sezone je u polufinalu i finalu FA Cupa bio jedini strijelac i donio im prvi trofej nakon nekoliko decenija.
Da bi se osvojila Premier liga moras imati najbolje igrace na raspolaganju jel tako???A sto nije Manchini osvojio prosle godine ili predprosle dok mu Sheik nije potrosio 300 miliona nista nije mogo ni osvojiti.A kakve ima igrace i kakav sastav na raspolaganju trebo je osvojiti sampion ligu a ne samo Premier ligu.Manchini je obicna karina od trenera a i ti Toure promasio si 100% ciste sanse a mora neka uci od desetak
haha juce je valjjo jer ne pije sad nevalja jer podrzava trenera oj
Ovaj mora daje popio onaj sampanjac
ja isto razmisljam da predjem na Islam, posto je moja religija zakrzljala. Gdje imaju pristupnice?
A DA JE ZAMOLITE DA SIROKI PRESTIGNE ZELJU ??? \" gospa more sve \"
Eto moj Mancini nase Medjugorje i gospa ti sredili titulu pa sad pokazi zahvalnost i daj Dzeki da igra svaku utakmicu inace cemo popricati s gospom da to anulira(@gospa more sve)..
Ima li iko smješniji od \"bošnjaka\" koji se oblijevaju alkoholom, ali svršavaju kad Toure kaže da ne pije?! Na takve i ciljaju naši mediji, pa se raspišu o tome na sve strane. A \"bošnjaci\" u deliriju...
ti si obicna kretencina i od covjeka i od muslimana Dzeko je bolji od tebe i ko igrac a to sto ti nepijes alkohol pa neces tivaljda iz jedne zaostale zemlje uciti Dzeku inas ostale kako nevalja piti idi dole u ARABIJU i njima prosipaj tu pricu
i nek mi neko kaže da niste suncokreti ovakva izjava prije mjesec dana bi bila maksimalno izviždana i popljuvana asad se podržava Manćinija ste pljuvali ko majmuna a sad kad je ovaj Ture izjavio da je dobar onda je i vama dobar. Znači za nepovjerovat!
idemo križaljku...bjelokošćanski internacionalac... internacionalac iz Obale Bjelokosti...
„Ne pijem alkohol jer sam musliman“, rekao je Toure prije nego što je proslijedio šampanjac. Ta rutina darivanja najboljeg igrača je uvedena osnivanjem Premier lige, ali je neki klubovi praktikuju mnogo duže. Šampanjac se poklanja fudbaleru koji je po ocjenama sponzora bio najbolji na terenu. Još prije ovog slučaja su čelnici Premier lige razmišljali o prekidanju ove tradicije, a mišljenje su potražili kod vjerskih zajednica. Zbog toga će u budućnosti, kada su fudbaleri koji iz različitih razloga ne žele konzumirati alkohol, dobijati plaketu kao alternativu. U posljednjih nekoliko godina je zabilježen rast fudbalera muslimana u engleskom fudbalu, a prema pisanju kolumniste Martina Rogersa značajan dio ekipe Manchester Cityja čine muslimani, pa navodi braću Toure, Samira Nasrija i našeg reprezentativca Edina Džeku. Klub je zbog toga jednu prostoriju u trening kompleksu prilagodio vjerskim potrebama tih fudbalera.
znamo, i pape se cudi