Pohvale na račun Italijana
0

Yaya Toure: Roberto Mancini je nevjerovatan menadžer

Totalsport
Yaya Toure (Foto: AFP)
Yaya Toure (Foto: AFP)
"Vjera koju je menadžer Robero Mancini pokazao u našu momčad odigrala je ključnu ulogu u našoj borbi za naslov prvaka Engleske", kazao je nezamjenjivi veznjak Građana Yaya Toure.

Početkom aprila City je zaostajao za Manchester Unitedom za osam bodova. Serijom pobjeda, uključujući i međusobni ogled, City je skinuo gradskog rivala s vrha i može osvojiti svoj prvi naslov prvaka Engleske ako u posljednjem kolu u nedjelju kod kuće pobijedi QPR, kojem trebaju bodovi za ostanak u ligi.

"Svaka čast Manciniju, koji je nevjerojatni šef svlačionice. Uvijek je vjerovao u nas i stalno nam je govorio: 'Momci, vi morate nastaviti pobjeđivati, Unitedu se uvijek može dogoditi da ispušta bodove'. Na kraju je tako i bilo", kazao je Toure.

U nedjelju je Yaya Toure zabio oba gola u drugom poluvremenu za gostujuću pobjedu svoje momčadi kod Newcastlea 2-0.

"Bili smo vrlo sretni, ali posao još nije gotov. Očekuje nas u nedjelju QPR kojem trebaju bodovi. Bilo bi veličanstveno osvojiti taj naslov, zbog toga sam i došao u ovaj klub, da bih sudjelovao u stvaranju povijesti".

Na sugestiju kako je njegov prvi gol protiv Newcastlea bio briljantan, nije se baš složio...

"Bio je to vrlo važan gol, ali baš briljantan? Ne bih rekao. Zabijao sam ja i ljepše golove u Barceloni, prije dolaska u City. Jednostavno sam imao sreću da se nađem u pravom trenutku na pravom mjestu i postignem vrlo važan gol za svoju momčad", zaključio je bjelokošćanski internacionalac.