Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro si Rekao Yaya ali i u drugim sportovima ima vrijedjanja na racun Rasisma, ali je naravno najvise na fudbalskim terenima .
Jel bi mu bilo bolje u Afriki? Tom njegovom sinu. Tamo nema rasizma ali ni milijuna koje je zaradio igrajuć u Europi, pa šta je sad bolje? Osobno, svatko bi u BiH prihvatio da bace pokoju bananu na njega za tolike pare. Nekad su bogataši koji jade toliko naporni da je to sramota, a nesmiješ mu ni reć da šuti jer "racism!"
Yaya isti nasi politicari. Mali ti se vjerovatno na mamu bacio..pa sad ti ko lof´
Ne rise Yaya, što si ti onda šutao loptu dok su hukali, što se nisi okanio lopte? Da se sve pretrpiti kad su milioni u pitanju. ;)
@Pecara E to sam bas mislio reci! Nek pusti Jaje dijete da zivi svoj zivot, naravno neka ga sjetuje I kaze mu sta on misli.
Jahja i brat mu Habib, mogu sto se mene tice, serbez, prosvrdlati sestre svima onima kojima se ovaj potez ne svidja .... ali mame i nane, medjutim trebaju iz sevapa ostaviti nama sto smo malo stariji. Puna podrska ... poruka nacistima u strajku - odjebacete bajku
Ma zaboli tebe za rasizam promovises sebe ....a zasto si Ozilu prigovorio o njegovom opravdanom negodovanju za rasuzam protiv muslimana u kini..ti si dvolicni smrad .
tako i ja nisam dao svom sinu da naslijedi moj zanat, kopanje i rintanje, eno ga radi kao profesor engleskog jezika a vrijedna mrcina - Yaya me baš zadevero s tim sinom, tek neki miliončić ima da mu ostavi, ne boli svaka bolest
Ako mu se ne sviđa. neka slobodno ide tamo od kuda je došao.
Ni meni stari nije dao da treniram kao dijetetu.. al kaze slomit ces nogu udarit ce te neko.. ev danas radim ko konobar lomio noge i ruke na tresnji kod tetka i u mahali svakako.. ee moj Tuoure uvreda je i biti kokuz nije samo rasizam 😆😔