Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa stani malo, ja vec citam u srbijanskim novinama da su srbi dobili svicu u toj tekmi 3:0 i da su svicarci od nemoci pokazivali te orlove. sta je sada tacno ???
Glup ovaj sipac, pretvorio je utakmicu u politicko i nacionalno prepucavanje, plus ne pjeva svicarsku himnu i ocekuje da ga vole, ma vole te samo dok zabijas, isto ko sto i nama u Bosni vi siptari valjate samo dok somune i cevape praviti a i to je bruka za nas narod da nam sve cevandzinice i burekdzinice siptari drze!!!
kolorit...ko ti je kriv sto ti ne drzis takve radnje??aaaaa valja raditi 0-24 pa ti jarane u rudnik i zeljezaru a poslije u kladionicu i nargilu!
Moj Džaksone, Švica i jest tamo gdje jest, zato što ne podržava raznorazne balkanske nogoloptače. Drzava ti je na usluzi, ali ne da od nje pravis cirkus. To je rezervisano za balkanse pećinoidne tvorevine
Rasap ludosti - a Srbija je na koljenima, baš zato što podržava svoje satrape iz prošlosti!
stefannepismeni....xhaka a ne saciri je rekao da ih svicarsku savez vrace u kameno doba na ne nebuloze koje ti pises retardu polupismeni!:))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nisu bas svicarci za moralisanja, s Hitlerom tikve sadili zive na racun svjetskog bogatstva jos se bune!
9.5.1942, dusegupka, nedic , ljotic, draza mlooooogo vas je breeeee i svi ste govna ahahahaha
Khaka sa svojim ponasanjem ocigledno prizeljkuje drugo poluvrijeme - sa Srbima. A kad ih Srbi razvuku, onda ce biti, Amerikooo pomagaaaaj.
jaki ste ko nato:))))))
sto niste vise jaki smradivi?sto sad ne krenete u osvajanje svesroskih zemalja?boli bulja jos uvijek a i ovi breee slabici nisu nenaoruzani ahahahahahaha krenite krenite i traktore upalite ahahaha
Osstavite Švicu i vi i ostali gastarbajteri i zaigrajte za svoje matične zemlje. Onda će se vidjeti kolika je snaga Švicaraca u fudbalu. Možda nečete zbog dobre love - nda trpite!
zabole xhaku, sta mu mogu svicarci?nista!uzima momak lovu ako im se ne svidjaju ljudi poput xhake otkaz pa neka igraju "pravi" svicarci!
Xhakin i Shaqirijev dvoglavi orao nije ok, a ok je nositi majice sa likom ratka maldića (namjerno napisano malim slovima)?! Isto kao da gazdarica javne kuće drži predavanje o moralu - ili što bi narod rekao:"Ko o čemu - k . r . a o poštenju"!
A sta ako ni jedno ni drugo nije u redu. ?
@StefanDrinsky morat cemo biti strpljiti jos malo kako bi docekali da se zbog ovakvih izjava dobijaju prekrsajne pa i krvicne prijave, obzirom da je velicanje ratnih zlocinaca zakonski kaznjivo u vecini EU zemalja.Zamisli da Njemci dodju sa majicama Geringa na utakmicu i kazu da je "on heroj svog naroda". Nadam se da ces jednog danas shvatiti da svi normlani Srbi ne trebaju "preuzimati odgovornost" za zlodjela koja su Mladić i slični činili u njihovo ime.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Srpska logika ide ovako: u redu je da neko igra za BiH a ima tetovazu RS ali nije u redu da neko igra za Svicarsku i pokazuje pticu.
Rs je dio BiH Kosovo,nije dio Svicarske.
Zašto ne napraviti znak krsta kao na švajcarskoj zastavi?
Xhaki dati BiH drzavljanstvo i da igra za nas, a djikani neka glabaju muda od muke:)
Pa nasu kasu prazniti kaznama za nacionalizam i da nam se pripisuje nacionalisticko ponasanje
Evo pitaju u savezu da te zaposle kao si tako pametan
kepec sipac
dubajic - kepec vas je poderao na dva kolosjeka. Eto sudbina vam je bila da se sretnete sa Nijemcima, ALI NA AERODROMU!
Federe je Svicarska ti ces za Svicarce biti uvjek obicni Varvar
Federe (r) je " polu" svicarac. mati mu je iz juzna Afrike.
Ako igras za Svicarsku - onda to i budi do kraja - Svicarac. Ne moze i jeblo i meblo. Cak i nasi Bosanci i Hercegovci koji igraju za druge drzave - trebaju da budu i slave te drzave. Njima njihovo, nama nase.
On je svakako imao priliku da zaigra za Kosovo iako je vec igrao za prvi tim Svajcarske jer je Kosovo naknadno postalo deo UEFA i FIFA, pitam se samo zasto nije odlucio da igra za njih, kao i Shaqiri, Behrami i ostali. Ovo je samo njegovo licemerstvo, Kosovo ispalo u kvalifikacijama kao zadnji a vamo se on hvali sto je Albanac. Pa cekaj brate stani, samo pokazuje svoju nedoslednost.
acti01 - ali da nikada ne zaborave svoju matičnu državu!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ukinuti dvojna drzavljanstva ko Njemacka pa da vidimo kolko si patriota
Nemas tu puno price, patriota nastaupa za svoju zemlju, onaj kome to nije bitno ce da nastupa i za neku drugu zemlju gdje trenutno zivi ili je rodjen ili dobio ponudu da igra za njih da ce dobiti papire..ako je on patriota kakvim se prikazuje, onda ce da nastupa za Kosovo, a ne Svajcarsku, ali posto zna i sam da sa Kosovom se nikad nigdje nece plasirati i da ce ih nabijatu manje vise svi,onda je odlucio da igra za Svajcarsku...kako on tako i mnogi drugi..ako si patriota igraj za svoju zemlju
pa za koga bi onda dijaspora galsala na izborima iz vrle Kanade, Amerike, Evrope, Australije, itd ?
Ja da sam na vasem mjestu, napustio bih reprezentaciju. Tad bi Svicarska bila u rangu Litvanije.
u kamenom dobu ahahahaahahahahahahahahah a gdje bi bilo Kosovo ?
DVA ALBANCA I RAZVALE 11 SRBA STRAŠNO HAHA
Uvijek cete vi za njih prljavi STRENGERI biti... Sta god im napravili.
Uh al si puun mrznje..i zavisti
Bravo momak