Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa valjda je Real kraljevski klub a ne Barca..Barca je gospodski :D
Xavi nevjerovatan igrac i sportista. Svaka ti cast majstore,svijet nikad nece zaboraviti tvoje nogometne bravure.
Et i sudija veceras ispisa 4 minute pa produzi 7 minuta, nek se nadje, nije na odmet..
ma mrs djubre jedno!!! jbo ti real djecu!!!
oj glupana, cuj kraljevskog kluba...
Zahvaljujući njegovom dostignuću novinari, ali i svi ljudi, će se barem nakratko sjetiti i moga imena\", našalio se legendarni nogometaš \"kraljevskog kluba\". e cuj kraljevskog kluba... e moj novinaru,pa jel te stid!?
Pa koji ste vi idioti, koji pisete ove tekstove !! Xavi nije uopste najstariji, i MIgueli je nogometas katalonskog ponosa, a ne jbnog kraljevskog kluba !!! Procitajte malo vishe kreteni !!
puyol stariji, pinto stariji, abidal stariji
gospodski al u qrcu
a sto ne pisete koliko je Real u zadnje vrijeme srusio rekorda? p.s. sad kad vidim ovo na dresovima \"qatar foundation\" odmah se sjetim kakve su prodane duse