Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav penal ba ruka uz tijelo i u lakat ga pogodila lopta sta pricas xavi, izgubio si zadnje 4 utakmice sa 4 razlike i vise poklopi se
Jel sta govorio sudiji u kameru kad su pokrali celzi u LS ? Ne branim Real, al da xavi i barcelona imaju pravo da komentarisu, nemaju.
Barci je protiv Chelsea samo vraceno za krađu koja se desila godinu dana prije toga. Scholes je i sam priznao da je Barca bila ostecena i da su oni trebali igrati finale 2008
Barci sudili samo 5 penala u zadnjih 60 utakmica La Lige. Las Palmas, Mallorca itd imaju duplo vise penala od Barcelone, a postizu duplo manje golova od Barce.. Sprdačina od lige. Xavi se sa razlogom zali.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Real kriv 100%
On se zali za penal??
Postenog covjeka bi bilo sramota da pomisli da je ovo penal
Šta li je rekao nakon regularnog a poništenog gola za Villarreal
Pomogle mu sudije da ne bude 3 6 i opet mu ne valja🤣🤣 klaun obicni.
Za Real bi svirali penal i ovaj bi iz Villarreala dobio crveni i suspenziju par utakmica
xavi i zeljo perfektan spoj, on bi se i kod nas bunio al bi ga plavi podrzavali😂
Pa jel te stid fukaro, 0 od trenera i zali se na sudije, svi krivi samo on ne