Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dajte nam pregled utakmice protiv Čelsija prije 10ak godina.
Ali obavezno i prvu utakmicu iz Barcelone prije utakmice u Londonu
Nije samo tu prvu utakmicu nego i 2005 godine kada ih je Chelsea 2005 godine izbacio zbog neregularnog gola Terrya dok je Carvalho drzao Valdeza u 80 minuti utakmice.
Pa nije baš da nisu nikad... Ovaj var je koliko toliko izbalansirao ne samo guranje barcelone već i ostalih velikana.
star ba izbalansiro VAR nikad veca mutljavina nije bio...🤣
ahhahahahhahahahahahhihihi
Superliga !!!! Lani su maltretirali Juventus, ove godine Barcu Uefa mafija
Nedime lutko, u tom periodu podmićivanja i obmana je dosuđeno najviše penala u korist barce a najmanje protiv njih, uz to još najviše crvenih kartona na njihovim utakmicam…jasno suprotnim ekipama. Uzeto u obzir 570 utakmica barce u laligi.
Barca mi je od omiljene ekipe presla u omrazenu. Izigravajuci zrtve sistema sticali su naklonost svijeta. Dovoljno se sjetiti utakmica sa Celzijem prije 15 godina u LP i ocigledne građe sudija na stetu Celzija. Trebal li naglasiti da je Barca troslila 100-tine miliona eura na propala pojacanja a hvalili su se La Masijom. Toliko su jadni da danas ukidaju kantinu B ekipi.Klub dno dna sa moralne strane.
Isto kao sto kod nas Borac ne guraju. Stoko prevarantska, isti ste kao i zidovi. Doduse sa njima ste u prijateljskim odnosima. Lazovi i licemjeri. Uefalona
Samo sto se u Spaniji gura Real. Drzavni klub i to svi znaju. Uefadrid. Nema kluba kojeg nisu pokrali i koji se nije zalio da su sudi u korist reala
Licemjeri cijelo vrijemw prozivaju Real. A 17 godina uplacivali sudijama novac. Kad se sjetim simuliranja Suareza, Neymara, Alvesa, Busketsa. Skakutanja oko sudije. Malo koja ekipa koja im je na terenu pravila probleme da nije dobila crveni karton. Sjecam se ponistenog gola Balu jer se mali klonjo Alba zabio u njega. Ili penali nakon simuliranja Suareza. Ili crveni Ronaldu. Stoka!
Pa Real i ne mora placati suce, pomazu im i bez toga 🤣 a sjecas li se onih simuliranja , Raula, Ronalda, Di Marie, Ozila, Pepea, Marcela, Viniciusa itd i skakutanja kod sudije? Malo ko protiv reala nije dobio crveni + real je dobijao poklon penale. Sjecam se i ponistenih golova barci protiv reala, poklon penala na marcelu, penaldu ili nesviranih penala na messiju, fabregasu, sanchezu, neymaru... e to ti je madridska stoka
Lazes nedime.
Finale Chelsea, cista krađa itd
Čuveni trio Xavi, Iniesta, Arbitro…nema jačih u povijesti barce
Tako je Xavi legendo. Barca uzimala titule Realu ispred nosa i sa 2-3 penala za citavu sezonu, i trpali Realu po 4-5 komada kao iz šale.
Tako je Nedime lutko. Pogotovu sezona 15/16 kad su barca i sudije oborile rekord po broju(19) dosuđenih penala za jedan tim…čik pogodi koji
To je samo jedna sezona. Sta je sa ostalim? 🤣Ronaldo u tom vremenu u Realu izveo u La Ligi u 9 sezona vise penala nego Messi u Barceloni koji je igrao 17 godina 🤣 o cemu pricamo?