Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ubacio Marcos Alonsa da mu igra, lik ne moze 3 metra potrcat. I ocekuje pobjedu. U veznom redu dvoje djece ne mogu kile ponijet. Mozes dobijat Osasune i Valladolide, ali u Europi nema sanse.
Zali se za penal u 92 goj minuti. Jarane , bolje se zapitaj zasto niste mogli postici gol za 92 minute igre.??!!??!!
kako ce zabiti gol kad je inter svoji 11 igraca parkirao u sesnaesterac, istrce do pola i nazad
kakve to ima veze kad je penal ako je penal cist kao suza? Kao i protiv Bayerna
ma ne žale se oni na penal nego što im je gusto za prolaz...
nadam se da ce ovaj dobiti otkaz i besplatnu posjetu doktoru, ovakve stvari se ne smiju dopustatit u ligu prvaka
Sto nisi tako govorio kad 2009 nije celziju svirano 8 penala
Ljubitelji Dzeke negiraju apsolutnu kradju koja se desila sinoc
Nema ovo veze sa penalom.
Ja se ne bih zalio na nedosudjeni penal uopste nego na ponisteni gol Barce, Igranje rukom Fatija uopste nije bilo znacajno, samo ga ocesala lopta, nit je promijenila smjer, nit je usporila niti je bilo kakvu korist Barca dobila od te ruke, lopta je istim intenzitetom i smjerom dosla do Pedrija koji je pospremio u mrezu. Radi se protiv Barce to je ocito.
druga utakmica za redom u CL gdje nema cistog penala. Razumljivo da nisu zadovoljni sudjenjem.
Clanke o Barci komentarisu klinci od 15 do 17 godina tako da nema smisla ni citati. Djeca naucena na mrznju iz negog razloga, ko ce ga znati.
priznajte da se frajer ne zna obući, neke bijele pantole, iskrivio se, smotano nekkao izgleda, bolje da obuče trenerku ko Sušić i voljno
Ne seri Xavi, draza mi je Barsa ali ste sinoc odigrali katastrofalno, jedini krivac si ti za poraz i igru.
Igranje rukom u oba slučaja, a sad sta je pravilo za penal odnosno sta se smatra namjerom to je u ovom slučaju zbunjujuce jer mi se cini da ni u jednom slučaju nije bilo direktne namjere. Evidentno je da je rukom igrao Fati prije gola, a i Dumfries. Implementacija pravila je konfuzna i puno uvedenih pravila ni same sudije bas ne razumiju dobro cini mi se..
Kao prvo tom penalu je predhodio ofsajd a kao drugo ne zna se sta je odvratni je xavijeve bijele pantole il' igra barce
Cisti penal za Barcu bez obrzira sto igrac Intera po meni nije imao namjere igrati rukom i sto mozda nije vidio igraca Barce iza ledja, bar se meni cini, ruka je bila u zraku u ne prirodnom polozaju.
Ko suza
Da je Xavi gospodin ne bi cvilijo na sudije. Uostalom penal nije gol.
pa druga utakmica za redom, normalno da ce da 'cvili' ako sudija nikakvog komentara nema sta je vidio