Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači još ne vjerujem da su ovi ljudi prestali igrati. Kada neko kaže večeras igra Barcelona pa uvijek na koga prvo pomislim je Xavi i Iniesta. A ovamo kad pogledaš igra neki Vidal ma niđe veze sa igračem.
A jest mi ga zao Boze dragi, naslova i kurca ko da je umro.
Jel i njemu penzija 320KM
jos Messi da ode i onda ide 100 godina dominacije Reala kao za vrijeme Franka
Sretmo legedno!
Barcelona, nakon Inieste i Xavija neprepoznatljiva. Legenda za legendom idu.... S kojom lahkoćom je Barca igrala sa njim. Nakon svega, ostade sam Messi od velikih majstora da vodi Barcu do trofeja, dok je prije bilo puno više timski
@ekibosna Valdez, Puyol, Markez, Xavi, Deco, Iniesta, Messi, Ronaldinjo i ETO ekipa san snova, trpali reala u gostima ko kod kuce :)