Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@duve123 Produvaj ga.... Glump ti babo što ga nije otres'o uz kakav zid kad na vrijeme...
nadam se da Iker nece otici iz Reala, i da mu nece prirediti ono sto su priredili Raulu, jer Raul je bio perfektan igrac, vise sam se radovao njegovom golu, nego pobjedi Reala, ali sto se tice Xavija, zasluzuje postovanje sto zbog izajva, koje skoro nikad ne vrijedjaju, sto zbog svojih nastupa u svakoj utakmici, jer covjek je odlican igrac
U Gelsenkirchenu rasprodano 61 000 ulaznica za oproštajnu utakmicu Raula, Gracias Raul. Čovjek tamo proveo dvije godine i šta mu ljudi priređuju. U Madridu 16 godina, gomila raznih titula i golova (najbolji strijelac Reala svih vremena, još kratko najbolji strijelac CL svih vremena...) i na kraju noga u guzicu. Tako bi i Iker mogao završiti u Realu. Koji je to šabanski tim.
***te jesi glup