Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Andre Iniesta...andre
Trazim djevojku da daje ko Barca i da pusi ko Real
Ti ocito ne citas redovno fudbalske clanke inace bi znao da je ronaldo prosle godine prije dodjele zlatne lopte rekao da je Messi zasluzio nagradu. Da zadnje dvije sezone nije bilo povreda mozda mu to ne bi ni morao reci. Messi ili Ronaldo, ko je bolji vidjet cemo kad obadvojica odigraju citavu sezonu bez povrede. Kad je Ronaldo dobio zlatnu loptu pogodi ko je bio povrijedjen.
Zlatnu loptu zasluzio je samo Murinjo!
evo vidite izjavu xavija i isto sto je neki dan izjavio , svaka cast , a cry ronaldo bi reko ja sam zasluzio loptu jer sam jedan od najboljig ikada na svijetu , e gdje je tu ljudskost , djubre jedno razmazeno .
E joj TERCET...pa ne mogu ni da se nasmijem, novinar koji je ovo napisao je prepismen za ovaj portal a mi smo seljaci...
ma hajde zar je bitno, ionako će ovaj MAESTRO da uzme tu zlatnu loptu. nijedan igrač mu nije ravan, ni messi, ni cristiano, ni iniesta!!
KRALJU
ma fifa je kao i nas savez..
Cuj tercet, pa nije poema...Moze trio al tercet nikako...sto zaposljavate novinare preko stele??