Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pazi ovih sto ne prate englesku i ne poznaju wolver hahah. Nije nikakva sramota izgubiti od ovog kluba. Dobra utakmica
@staraskola69 nije sramota?? Za koga? Za mancester jeste jer im je ovo bila jedina prilika za trofej ove sezone zato jeste sramota.Rece jedan ..ole im je dao slobodu motiv srecu kao na medenom..koji kratko traje i onda realnost..wolsi daj ba
Junajted nije ovako lošu utakmicu odigrao odavno.
I polako prolazi pozitivan sok nastao odlaskom Murinja.. vraca se United na staro, tj tamo gdje kvalitetom i pripadaju
Čuvaju se za Ligu Šampiona i Premier Ligu. Nebitan im je FA cup ako nekidan Interu Liga Evrope protiv Eintrachta. Kao da su izasli na trening. Zaboli ih ona stvar, imaju vece prioritete do kraja sezone. Junajtedu je sada Permier liga na prvom mjestu da osiguraju sigurnu Ligu Šampiona naredne sezone.
@Zoran Čmar aha, tako Interu nije bila bitna ni liga prvaka pa ih PSV izbaci. Ispali namjerno da se mogu rahat borit za novo učešće u ligi prvaka
Hahahahahaha 😂😂
kad kazu luke shaw dobar bek, a tek delot 😅😅
Meni udrali minuse kad sam rekao da treba mijenjati ovog trenera i oba golmana, evo sad poceli od timova iz druge lige da gube. Treba vratiti Morinja pod hitno.
@Sezam druge lige? Sta ti gledas?
United ima 5 igraca koji nisu dostojni tog kluba ali ih neko uporno forsira. Smalling, Lingard, Lindorf, Jones, Matic. Kad se rijese otpada i dovedu svijetske igrace, mogu biti ozbiljan klub. Barca ce im ubiti volju za fudbalom, po ko zna koji put.
@Sisoqo hahhahahahha Lindorf jel? Nemoj ti samo nabrajat i prognozirat hahah
@Sisoqo svi oni trebaju ostati, samo onaj rašvord treba otići... taj sve use*e
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
zato junajted osvaja ligu prvaka
haha de jos jedan vic
Jos mi nije jasno kako je PSG ispao
Hahahaha mars u Evropa ligu sljedece sezone Come on you Gunners!
@MamayevKurgan tesko hahahah
@MamayevKurgan Samo ARSENAL
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
2:1 klixu glupi
Bezvoljno i bezidejno... sta ocekivat na kraju osim ovog.
In ole we trust ha ha