Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dragi bosanci javljam vam se iz brazila, nije istina da su me pustili na odmor, umrla mi je nena i moram na tevhid. zato sam bio onako sjeban u prosloj utakmici. a onog igraca sam udario zato sto mi je cijelo vrijeme psovao strinu. nisam ljubomoran na dzeku, on je karina za mene. cak sam mu pokupio i trebu sto je imao iz zivinica.
frajer ima kompleks od dzeke. eto sta mu je. dzeko je za njega izmislio fudbal
A 3 gola Rusima se ne pikaju?
Ma sta ce Njemacka. Kod nas su igraci na godisnjem odmoru svakodnevno
kod nas bi ga poslali u p***u materinu na odmor :D
Najmanje 100 godina, ako ne i više.-)
eto sto ti je njemacka! ebo te oni su ispred nas 100 godina!
ovaj igrac ima problema i treba mu pomoci na nacin da ga malo motivisu.on je u krizi i ne moze na nacin kako pokazuje na terenu da izadje iz nje.udaranjem igraca i crvenim kartonima,samo steti klubu. mislim da nema volje on da igra za klub.
Nije li ovo pametan potez od trenera, a? a? a?