Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Real,barselona,bajern i paris su mi se na spolni organ vise popeli
@Anvill I meni su od 2006-2009. Arsenal, ManUTD, Chelsea i L'pool bili na vrhu milokliza.
levandovski ide u real
Ribery i Robben su kamen uteg oko vrata Bayerna, kojeg se ne mogu rijesiti. Kad vidim da Ribery igra ispred Comana i Rodrigeza, pitam se jeli Ancelotti normalan.
@Der Rumbaher Igraju ljudi i dalje kao masine. A Coman je odlicno igrao zadnje tri utakmice, neka je malo odmorio. James protiv Schalkea razvalio, slazem se da je sinoc trebao poceti umjesto Mullera
a jesu i dobili igracinu u pm james mehak ko plahta🤣🤣🤣
Petak tekme za kladionicu, skoro nikada ne dobije favoriti
Penal nidje veze i slucajan gol drugi, trebo bajern izgubiti sa 0-2!!"
u svakom slucaju dobro za njemacki fudbal
@shomi1 nije bajern tomo piplica da namjesta vec nemaju ekipu ako malo bolje pogledas fudbalski aspekt price.nisu se pojacali, nisu osvjezili ekipu itd.
@shomi1 ne mozes tako gledati ko je bolji od koga danas svako igra i sve su to kvalitetni timovi a ovim velikim je narocito tesko igrati jer svako se nabrije protiv njih. da je to tako ko je navodno bolji od koga fudbal ne bi bio to sto jeste.
Previše se qrče i zaje*ju misle da im niko ništa ne može i onda kiksaju