Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kao treba džeko promjeniti klub. možda klub nije njegov nivo, ili šta. pa, on je napadač i imao je nekoliko 100%-tnih šansi, a nije ih iskoristio. zato ga niko i neće. lošeg igrača je teško prodati. neželi ga ni čukarički. gledo sam tekmu na OBN-u, komentatori su teški debbili, da ne kažem naccioonalisti. nisu izgovorili dvije rečenice, bez spomena džekinog imena, kao da je pele. ili u najmanju ruku, kao da je wolfsburg neki sarajevski klub.
jes mi godra..Fulham...Fulham...Fulham...Fulham...Fulham...
aufiederzen...aufiederzen..aufiederzen..aufiederzen..
moze igrat ili za smrdljivog zelju ili tamo neke cehe..
upravo tako...rinaka..taraba..mrs...
dzeko je urcina od igraca .. kada je najpotrebnije on nestane..
PIPO LEGENDA
dzeko je musliman, mi smo dzekini pitomci
Wolfsburg je guro dokle je mogo,jer objektivno ovaj tim Wolfsburga više i nije mogao pogotovo na dva fronta-treba odigrati 3 teške tekme u 7 dana.Wolfsburg je hronično umorna ekipa.DŽEKO I MISKE IDITE U BAYERN AKO MOŽETE U PAKETU.
Al ga je Petrić zvekno ovim liežanima! Svaka čast majstore. A Wolfsburg? tolike oscilacije u igranju jedne ekipe unutar sezone nisam niad vidio. Stvar stručnog štaba i nadasve TRENERA. Isključivo njihova greška!
dzeko nije igrac za veliki utakmica, nista nije pokazo protiv portugala a evo sad ni protiv engleza.. dzeko dzeko jos tebi treba masla i meda
Reko ja, dobiva se po usima zato sto je Misimovic poceo da laje
A ja džekija, karine od igrača
i nemojte se javljati korektori,svjestan sam ja svojih lingvistickih propusta...
ma jad dobro,makar jedan engleski klub u jednom pllufinalu,glory fulham buhahahhah...ja jada i eng lige..ma sreca cista,jer su postigli pogodak u prvoj minuti,a da nisu popusili bi sigurno,l etoo,to je uefa namjestila da se engledezi ne prospu totalno ovoe godine hahahha...jadna ta lagia,a uostalom nije ni engleska vec americko ruska hehe