Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jest neko ljubomoran na basance hahaha
zalostan li je ovaj shugavi bayern.. kako se jadnici raduju nakon mucenickog gola, kao da su finale lige prvaka protiv manchestera pobijedili sa 3:0. jadovi.
molim adminine na ovom sajtu da brisu komentare poput ovog \" nadimak 18.04.2009. u 18:58 bravo miske srbine!!! \"....
bravo miske srbine!!!
http://www.livegoals.com/free_football_highlights/karlsruhe-hoffenheim-highlights-video-18-04-2009.php Salihovicev gol
Svaka cast Salihovicu samo tako nastavite .. I Salihovic je Bosanac i on je dao go .. samo da znate ;) Ako niste procitali.
Biće, biće taj rekord. Neka i Bosance i Hercegovce po nečemu lijepom zapamte. Samo tako Miske!
Miske ostvario 18. asistenciju! Dole kapa majstore, ides prema rekordu!!
Ajde u . u r a c :D Svaka cast momci, pobijedili ste iako niste blistali, al ipak mislim da su Miske i Dzeko i ovaj put pokazali svoje majstorstvo. Dzeko je par puta odlicno odigrao duple pasove, gradio se i ubacivao lopte, a Miske ko Miske, dijelo lopte kao rukom.