Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U BiH ljudi znaju da je Belgija izuzetno snažna ekipa i da su naše šanse da ih pobijedimo na ivici naučne fantastike. Međutim, lopta je okrugla i nikad se ne zna kad će netko imati sjajan dan i koja će momčad biti izuzetno inspirirana, tako da unatoč lošem položajem BiH na svjetskim kladionicama šanse uvijek postoje i počesto pobjedu ne odnosi tko je bolji, nego tko se više trudio. Od srca navijam za BiH i u ovom duelu BiH je moj favorit. Kladim se na BiH.
Навијао бих за репрезентацију Републике Српске, а за ове потомке удружених НДХ геноцидаша и монструма какав свијет, чак ни наци њемци и италијани, није видио, не могу и нећу.
Kako bi navijo za reprezentaciju RS, kad ste svakog iole dobrog fudbalera protjerali?
@Rekonkista2...... Pa onda ti jasno nemaš za koga navijati . . .? ??
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja gostima svakako preporučujem da se puno ne troše, da se čuvaju od povreda i da ovo "laganini" odrade. Samo pametno.
Ova naša reprezentacija ko država... samo se nečemu nadamo :) a ništa od toga
dobrodosli i ponesite vode
Baš kulturan čovjek, zna šta treba reći da ne povrijedi nikoga.
Bogami na je najteže bilo protiv kipra
paravac
Obavezna zvaka prije beznacajne utakmice.
Nije ovaj gledao nase balerine.
Ja mislim da će junak susreta biti Seo Kokoshinjach
Najbezvezniji igrač superjake Belgije.