Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad si gladan nisi svoj
kad si papaga nisi svoj :)
svidio ti se jucerasnji komentar pa copy paste hahahahaha neka i treba tako samo probaj sam nesto smislit npr na slici ima neku torbicu sa likom dijeteta ili zene mogao si napisat sta mu je to u ruci na slici mozda lanc paket i sl ovako sa kopiranjem imas lajkove al nisu tvoji :)
e gladne oci :(
On nije samo ljudsko bice, zna se nekad poslije ponoci pretvoriti i u vukodlaka.
Pa bolje da te igrac ujede nego da ti nogu slomi, kao sto to Chiellini stalno radi i dobije samo 2-3 utakmice neigranja, ja se ne sjecam da je Chiellini nakon ovoga odnesen na nosilima i da nije mogao nastaviti utakmicu, pa ne znam cemu tolika halabuka i tolika kazna za Suareza? Suarezu treba pomoc psihologa i kazniti ga novcano, a ne ovako covjeku unistavati karijeru zbog jednog cigana kao sto je Chiellini, koji ce nastaviti igrati prljavo bez ikakvih sankcija.
grublja igra je lijepa za gledat kad se pocnu sutat i to a kerove treba sklonuti sa terena
ijao, kao da mu je ne znam ti ga sta uradio... pa nije mu odgrizao komad mesa, pobogu! stvarno pretjerana kazna...
Mala moja jel' te stigo, iz Čajniča Luis Figo...
Ljudska bića ne grizu druga ljudska bića
Ako je pelcovan da se kazna smanjit
poslije Jebavanja nema kajanja:-)
ubio se covjek za snickers reklamu...
valja kusat supu sa nakvim kljovama...
...a ne kontam...zašto je ugriz drugacije tretiran od udarca nogom ili rukom ili štipanja... ..recimo u drugom slucaju fudbaler kolegi bukvalno slomi nogu, kao što smo imali priliku vidjeti skoro...i ništa dobije samo crveni karton za grub start ili uljetanje! i šta je sad gori ovaj slucaj koji je cak vise šminkerske prirode...jedna ogrebotina čak ni ogrebotinom ne mozemo nazvati otiiske zuba na koži...nije bilo ni krvi... dok na drugoj strani imamo slomljenu nogu- tj uništenu karijeru čovjeka zauvijek!
"Seselj je naravno jako uznemiren zbog situacije. Trenutno razmatra sve sa svojom porodicom, da li bi trebao otputovati kući u Srbiju, a u ovom slučaju mi ćemo ga naravno podržati u svemu. On nije samo genocidas, nego je i ljudsko biće i ovo je jako teška situacija za njega. Kao čovjek i genocidas imat će puno potporu Srbije i genocidasa, bez sumnje"
Da mu je teško palo ne bi on ni gricnuo.
ja ne sumnjam da je on htio ugristi ali zar zaista vjerujete onom zabaru da je to I ucinio....pa on bi I sopstvenu majku prodao za jedan prekrsaj...ili da ukrade koju minutu
Mogla je FIFA biti i blaža prema njemu. Mogli su mu dati brnjicu pa da tako nastupa na svjetskom :)
Dragi selektore, odvedi ga u ludnicu pa ces mu tako najbolje pomoci