Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ja sam, pa ne znaci da cu ga dovesti kuci...
Man CITY, CHELSEA, LIVERPOOL, ARSENAL, Man UTD !!! Ostalo nidje veze ostani gdje jesi i uzivaj!!
Nemoj ici neka te u Romi do kraja i onda kasnije lagano na direktorsku poziciju plus Rim lijep grad lijepo vrijeme dobra hrana...
Veliki Edin Džeko nije za mali Wast Ham.
Blago Džeki, direktor u Romi, direktor u West Hamu.
NEČEŠ NIGDJE IZ ITALIJE .MOŽEŠ OSTATI U TOMI DO KRAJA ILI EVENTUALNO POJAČATI JUVENTUS SA KOJIM BI VJERUJEM OSVOJIO SVE ŠTO SE MOŽE OSVOJITI.SRETNO VELEMAJSTORE. ZBOG TEBE SAM POSTAO NAVIJAČ ROME.!
Kad si prestao da navijas za City i Wolsburg?
Kad si prestao da navijas za City i Wolsburg?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Aj malo u Zelju barem da pokusamo u grupnu fazu..To bi Edine bio marketinski,humani i svaki drugi gest kojim bi ti malo ko mogao parirati na planeti..Ne moras ni trenirati,jbg napravi ugovor..
opet Dzeku sele, ceka se Amar Osim da reaguje...
Reufe bavi se sobom a iostavi Amara na miru.