Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Navijac sam i tuzan sam, ali ruku na srce u danasnje doba ne ide da pustis-prodas 4-5-6 igraca, da imas par nezadovoljni (npr.Pogba) a na kraju da ne dovedes neka od zvucnijih imena :( ima par klinaca koji su OK ali..... samo je SIR FERGUSON od govana znao pitu praviti
6 kola, a odustali od borbe za titulu
čekičaj mali jutd
Super. Jos da i glupi Arsenal izgubi
vracaj murinja
Samo je Ferguson bio kapacitet da od panjeva pravi sampione..ostali treneri ipak nisu ta klasa
Tako i treba da im se desava. Godinama pogresni potezi. Sest godina pogresnih menadzera i kvazi pojacanja. Njima igraju takvi prosjecni igraci da je ovo, pa mislim, ocekivan rezultat. Nema razloga da je ovo bilo kakvo iznenadjenje. Ove godine nemaju sanse za Lp pa kao i prosle.
tesko navijacima uniteda, onakav klub postade sprdanja jbt, fergi ne gledaj ovo udji i napravi nesto
Ne mozes nikako igrati sa 4 zadnja vezna i ocekivati pobjedu matic pogba perreira tri krampe obicne Dovesti najmanje jednog napadaca i 2 srednjaka Uzas !
Užas. Navijač sam. Gledao samo prvo poluvrijeme. Znači za povraćat
malo su para ulozili treba jos 600 miliona da bi bila 4ti
Ta cifra je realna,na zalost
pravda za solskjaera