Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije meni cilj biti u pravu, nego covjek iz dana u dan se sve vise ponavlja. Jesu mu sudije krive bile i kod utakmice s Newcastle-om, Tottenham-om? I ne moze da se pomiri s tim da se nekad treba nauciti gubiti. Koliko imas srece toliko mozes imati i nesrece i sta sad.
ovaj fabregas vise ne igra nego sto igra.. Sedorf institucija cojk se nije povrijedio pet godina.
znam da zelis biti u pravu, al si trebo pogledati utakmicu pa onda komentarisati... sinoc je sudjenje smijesno bilo. i sam trener brage je izjavio da je bio cist penal. @sa-x: da mi je samo znati odakle vi uzimate informacije, odnosno prevodite ih na bosanski. wegner nije nigdje izjavio da je Emmanuel Eboue u sesnaestercu srusen, jer nije ni bio on nego Vella!
Kad izgubi uvijek su mu krive sudije ili mu je ekipa neiskusna jer je mlada a kad dobije onda kaze pobijedila mladost. Kontradiktoran do bola.