Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njima treba Allegri ili Ancelotti kao sto su najavili novinari. Klopp je slozio da Mane, Firminho i Salah budu najopasniji trojac u Evropi. Wenger je na klupu stavio Kolasinca koji je bio najkonzistentniji igrac u prva tri mjeseca nove sezone. Lacazette je dobro igrao kad je tek dosao ali i njega je strateg poklopio pa nije zatresao mrezu od prosle godine. Super što je tako dugo na klupi Arsenala ali brate ako ne mozes hodat u koraku s vremenom vrijeme je da te zamjene
kojih 35m za sanceza jestel vi normalni??? covjek vrijedi trzisno oko 100m
Vrijedi care, ali mu istice ugovor i Arsenal mora pristat da ga proda za te pare inace bi na ljeto otisao dzaba.
Nije lud ici u arsenal
Odjebi
Ovaj derpe je jedna velika prevara od napadača.Pratim Borusiju već odavno.Tip je sve golove zabio iz peterca.Treba mu previše šansi da zabije jedan.
Koji cirkus od kluba je ovaj Arsenal. Ni najzagriženiji navijači ovu sprdnju od kluba ne uzimaju za ozbiljno.
Hajde mancesterovac il tottenshit razguli s ove teme. Kad bude tvoj klub u pitanju onda komentarisi nesto.
@Buraz ...burazeru, ja sam iz Bugojna i navijam za Iskru. Od stranih timova mi se ovako sviđaju Atletico Madrid i St. Pauli iz Hamburga..
Ovo je pravi potez