Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ćuti drtino matora, najbolje ti je da ne ideš nikako Juppovoj mašini pod noge. Oni ove godine imaju 2 kompletna tima na raspolaganju tako da ko god falio, zamjena nije ništa lošija.
Ovo slusamo osam godina.
ma wenger brat uvijek pozitiva hahaha, volim arsenal ali bi mu pametnije bilo da tajno motivise igrace, mada nije nista slagao prvih dvadeset minuta ce biti interesantno jer ce arsenal navalit :)
kakav trener takvi i navijaci (ocit primjer ovaj NENORMALOVAC gore)....procitaj jos koji put komentar od TUTRAP-a i moli se visim silama da u Permier Ligi Arsenal ostane na bilo kojoj poziciji koja vodi u Europu.
A u tome je bio problem. Igraci mu nisu bili motivisani igrati protiv jedne od najjacih ekipa na planeti u Ligi prvaka. Evo sad ce im Arsene reci par utjesnih rijeci i oni ce se nafurati da Bayernu zabiju 5 komada. Prvo ona prica, da ce pokusati dovesti Falcao-a iako lik garant ima bolje ponude od bar 3,4 bolja tima. Sada i ovo. Arsene, Arsene kad si to poceo kokain smrkati. Jos malo mu fali da izjavi da je Arsenal najbolji tim svih vremena.
@ARSENALOVAC Pripremi ti sine maramica da sliniš a za prolaz se ne sekiraj, to se već zna, nije Bayern neki rookie da se opusti jer ima prednost, a švabo ne bi bio švabo da ne dadne 20 golova ako ih može dati, to nikad nemoj zaboraviti, jer oni ako vode 6-0 kažu a što ne bi išli na 11-0 bolje je ;) Švabo i opuštanje....dobrokakosi :D
JESTE SMIJESNI U PM. ARSENAL JE LOS OVE SEZONE, NEMAJU STA DALJE. STJERANI SU U COSAK. ISPALI IZ KUPOVA, TESKO CE UHVATITI 3 ILI 4 MJESTO U PREMIERSHIPU. JEDINA NADA IM JE LIGA PRVAKA. COVJEK JE NAJJACI KADA NEMA GDJE I KADA JE RANJEN. ARSENAL IMA HILJADE MOTIVA DA SRUSI BAYERN. SAMO IH ISMIJAJITE, SUTRA OKO 23 SATA CE TE SVI PISATI O CUDESNOME ARSENALU, FANTASNOCNOME WENGER, LUCIDNOME WALCOTU,NEVJEROVATNOME CAZORLI. BAYERN MISLI LAKO CE PROTIV ARSENALA, ALI VIDJELI SMO KAKO IH FORTUNA SRAMOTI U POLA MINHENA. IMAJU ULOGU FAVORITA, ALI ZNAJTE, SUTRA JE CIJELA ENGLESKA UZ ARSENAL, SUTRA CE TE VIDJETI KAKO ARSENAL ZNA IGRATI. A OPET BOZE MOJ, BAYERN JE ISTROSEN OVE GODINE, I POLAKO IM PADA FORMA. I OSIM TOGA NE DAJ BOZE DA ARSENAL ISPADNE, IPAK NISMO MI MONOPOLISTI IZ MINHENA, KOJE I ANGELA MERKEL GURA NOVCEM GRCKIH PACENIKA!!!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=ohe6-YzYYw4
Zanimljiv je podatak da se Wengerova slika moze naci dva puta u rjecniku: pored pojma OPTIMIZAM i pored pojma LUDOST.
умри стоко ситног зуба! 8 година си без трофеја мајку ти јебем болесну! ни трунке срама немаш док други добијају отказ и кад освоје све, јебем ти бога оног твог!
koga briga sta ovaj prica, ionako ce da izgube...opet.
e moj Wengere, nigdje logike ...u Njemackoj tako igraju non-stop a tebi daje da im se tako suprostavis.
ovo je bayern nemoj biti smjesan, bayern gazi do kraja, ne volim ih ni ja ali bice deranje guzova
OVAJ BAŠ ZGLAJZO! :) hahha
Tako ste ga ismijavali i prosle godine, kada je najvljivao prolaz protiv Milana nakon 0:4 iz prve utakmice. Pa ipak, da je samo imao jednog zdravog veznjaka u ekipi - prosao bi ih dalje. Mislim da nema sanse da Arsenal prodje - ali ko ste vi da pametujete i ismijavate jedngo od dva najbolja trenera na svijetu ??
http://bit.ly/KdZgO3
u minehu vas ceka petarda :)