Uoči uzvratne utakmice
0

Wenger: U Minhenu nas ne čeka nemoguća misija

Totalsport
Arsene Wenger (Foto: Arhiv/AFP)
Arsene Wenger (Foto: Arhiv/AFP)
Iako su nogometaši Arsenala u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka na svom Emiratesu izgubili od Bayerna s 3-1, njihov se trener Arsene Wenger uoči uzvrata odbija predati pesimizmu.

"Prolaz nije nemoguća misija. Možemo uspjeti, ali prije svega nam treba 100-postotna predanost i stav. Obično u nogometu stvari krenu u dobrom smjeru ako imaš pravi stav. Ekipa osjeća da treba igrati slobodno. Idemo krenuti jako u utakmicu, samo tako možemo stvoriti sumnju u glavama Bayernovih igrača", istaknuo je Wenger dan uoči dvoboja na Allianz Areni.

"Naša je šansa u stvaranju nesigurnosti u Bayernovim redovima. A to se može postići samo ako igraš na najvišoj razini. Moramo biti pozitivni, ali i inteligentni", dodao je francuski stručnjak.

Arsenal će u Minhenu biti lišen pomoći 21-godišnjeg veznjaka Jacka Wilsherea koji je u dvoboju protiv Tottenhama prije deset dana povrijedio zglob. Izbivat će s travnjaka oko tri sedmice, što znači da će propustiti i mečeve engleske reprezentacije sa San Marinom i Crnom Gorom u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.