Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haha, zestoki timovi ove godine u ligi sampiona, kako isprase koji tim tako ode i trener, nije sramota izgubiti od boljeg, ipak ste vi redovne musterije haha
Prica se da bi mogao preuzeti Barcelonu,vidjecemo
e vece ublehe odavno nisam vidio,pa na osnovu cega ga vise drze na klupi !?
Na Otoci te zeljno cekaju
a la munib usanovic.ne mozes ga se rijesiti.
Strucnjak je bio dok je Arsenal igrao na Highbury-u. Izgradnjom novog stadiona fokusirao se na otplatu istog. Zbog toga je prodavao najbolje igrace direktnim rivalima, a dovodio djecu za male pare i sanjao da ce u toj djeci otkriti nekog novog Fabregasa, Van Persie-a i sl., te ih opet fino prodati. Kad zagusti i kad mora zapeti da bi zavrsio u TOP4, on pokaze trenerske vjestine i uspije u tome. Problem je sto nije tako fokusiran tokom cijele godine.
@drinajedinaa Da druze. Trenerske vjestine. Zasto Man.Utd, Chelsea i Liverpool ne zavrsavaju u TOP 4 svake godine? Rekao sam vec, problem Wengera je sto se ponasa kao vlasnik Arsenala, pa brine i o drugim stvarima, a ne samo o utakmicama.Mora paziti na to da godinu zavrsi u plusu, financijski. Predugo je tu, i trebao je otici jos 2010. godine.Pogledaj koje je top igrace Arsenal sve imao i bez njih ostajao iz sezone u sezonu. Volio bih ga vidjeti u Bundesligi, recimo HSV ili Wolfsburg.
i mogao bi dovoditi igrace iz drugih zemalja an esamo francuze,iako ne kazem doveo je Sanchesa pa i Ozila ali za 20 godina kroz taj arsenal je prodefilovao svaki francuz koji je pozelio igrati u Engleskoj
http://refugia.e-sim.org/lan.10758/ Bosna je glavna sila Evrope
@drinajedinaa Pa opet tvom predjedniku sankcije
Onda nek neko kaze koji su pravi problemi,i sta se to krije vec godinama.
hajd u gošk iz gabele :)