Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
drzao bi ga ti dvije godine i prodao bi ga u to vrijeme za 30 miliona mancesteru..eto sta bi bilo.dobro je pa je otisao..on fol zvao mesija da dođe m a hajte molim vas
naravno kada Ronaldo nije htjeo ostati u ManU dugo, šta bih onda radio u Arsenalu.
Arsenal je svasta nesto zamalo. Zamalo Ronalda, zamalo Ibrahimovica, zamalo LP, zamalo ovo, zamalo ono...
Hoce da kaze da nije do njega...nego nije imao igrace..
Let it go ..
Zvao je on mnoge, ali nije htio odriješiti kesu. Ne može bez para... I ja bih promjenio istoriju Krivaje iz Zavidovića.
Da si dao vise golova od protivnika pobjedio bi
Da ti je baba imala muda ti se nebi ni rodio.
Fergie je čvrst i krotitelj, on je napravio Ronalda igračem. Kod Wengera bi džogirao na terenu i birao utakmice kao Turčin Ozil.
Da je babi ...
Zamalo da si doveo i Ibrahimovica, zamalo da si dovodio gotove igrace, a ne proizvodio od djece svjetske klase za druge klubove, a dolare za gazde. A rezultat ako naidje.
Da si ti trenirao Ronalda on nikad ne bi bio sto je danas kao prvo ,a kao drugo da sam i ja dobio na lotu ne bi danas pisao po klix-u tako ... Bio si dobar trener ali trofeji su ti koji se broje i gledaju a ti ih bas nemas previse sa obzirom koliko si veliki klib vodio.
rinaka od trenera
Merci Arsene!
Premier league više neće biti ista bez Fergiea i njega.