Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hvala ti za Ljunberga i Kolasinca majstore,hvala sto si zamalo osvojio ligu prvaka ,skroman lik bio i ostao,sa malo novca uvijek imao dobru ekipu
Njemu treba dat Francusku U21, posto je vazda forsirao klince, sto je pohvalno, ali mu se cesto znalo obit o glavu. Kao U21 trener bi makar to mogao opravdano raditi.
Sreca po PSG...
Evo još jednoga hajnkesa, ne zna čovjek kad je kraj.... Mirovina jarane i za groblja se pripremati
ko hoce da neosvoji titilu neka ga sebi uzme...po tome je meni najpoznatiji
Kad objektivni ljubitelj fudbala pomisli na FC Arsenal, prvo sto mu padne na pamet je - Arsene Wenger. Znao je sklopiti 11-oricu Arsenala, koji bi na travnjaku vezli takav vez da im ni Tuzlanke djevojke ravna nisu. Zato su u zabludi svi koji misle da Profesor Wenger napusta Arsenal kao gubitnik. ...A i sad se nasmije kad prica o prvom susretu sa 17-godisnjim Zlatanom Ibrahimovicem: "Zlatan doesn't do auditions. You take me or you don't". :)
Sreca za PSG sto je odbio.
Odlična vijest za ostale reprezentacije!
Sve odbija dok kinezi ne kazu cifru
Wengere vodi sta hos,sami nek si nas pustio
Zidane to preuzima
čuj hvala ti za henrya, k'o da ga je s ulice pokupio, a henry igrao u juventusu prije arsenala
Mislim da je logičnije reći "bio je član Juventusa", jer je Henry za Juve odigrao jedva 20 utakmica, i to na krilu. Wenger je najzaslužniji za Henryjev uspjeh - činjenica.
pa ko ga je trenirao u Monacu jos prije Juventusa ?
hvala ti za Thiery Henrya i Ronalda si ti otkrio prvi majstore...