Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajd odmori malo. Nisi vise u Arsenalu.
može on podržavati koga hoće unaj emeri je novi menadžer arsenala!
Ja BIH mogao biti pomocnik trenera man.sity jest mi mudrost nema ljudi melju sve pred sobom tu je I Gvardiola bio suvisan Ali Sta CE arteta pred nekadasnjim kolegama glumit autoritet I postavit igru polovica CE da odu na ljeto dok CE mnogi igraci izbjegavati transfer u arsenal Koji igra Evropsku ligu I neiskusnog trenera
AHahhaha! Ma ja, nek vjezba na Arsenalu. lol
Argeta za asistenta, dovedite pravog trenera hajvani
...i Ferguson je podrzao Moyesa :)
Trazice oni vengera nazad a ako ne ima da ga spominju godinama.
Biće zanimljivo ukoliko on bude trener. Ne vjerujem da je tek tako asistent Pepu i nije na kraju krajeva znači da vrijedi nešto. Niko od poznatijih trenere neće preuzeti poziciju jer zna se nema love za trošenje kao kod ostalih engleza i tu se vidi koliko je Wenger od prosječnih igrača izvačio maksimum igre i rezultata. A moguće da će navijači žaliti za Wengerom sljedeće sezone. Biće zanimljivo. Možda ne najjača ali definitivno najljepša liga za gledanje i praćenje.
Ma sprdancija od kluba.
Arsenal je ovih godina držao 4. mjesto jer ih je Wenger dobro vodio iako su ubjedljivo najmanje ulagali u igrače među ovim top klubovima iz Premier Lige. Mislim da ovaj Arteta veze nema i da će biti totalni promašaj, nije bio neki igrač, i nema nikakvog trenerskog iskustva..
Pa mnogi nisu bili neki igrači a veoma brzo su se uklopili u trenerske vode... nikad se to ne zna... Može biti teški promašaj a može i preporoditi arsenal...