Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da him je danas i Bayern dosho, podero bi hin!
i opet su morali dva gola primiti
tesko ove bilo razbit nema sta..
Sve se sada videlo, Walcott ima zelju,a ne gleda sta radi. Giroud trom, pogodi me u celo pa cu da dam gol. Sanchez mora da predribla bar dvojica da bi dodao, Ozil zasto bi se trudio, igra svaku utakmicu. Ramsey sto puta sutne u svemir, ma sta ima veze, Xhaka divljak, Cech na zalasku karijere, Koscielny nesiguran, Mustafi i Bellerin odlicni, a Gibbs, igrac za kupove. A sve njih vodi bezidejni Wenger, kratak opis nase sezone. We Love you Arsenal, We do
Prije bih rekao da je Mustafi nesiguran u odnosu na Koscielnog. Kos 2 puta izadje protiv bayerna i mi primismo petardu. Treba sutnuti Kroenke-a, Keswicka, Gazidisa i Wengera i dovesti ljude kojima su sportske ambicije na prvom mjestu a ne samo profit. Uz naprijed navedeno treba prodati i barem 5-10 igraca i dovesti trenera koji moze motivisati, ali koji zna i dobru taktiku postaviti. 1-2 sezone bez lige prvaka i opet cemo biti u samom vrhu.