Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma trebali su ga pustiti da ide, i samo bi grijao klupu u Bayernu.
Nek se ne ljute ljubitelji bundeslige, al meni ovaj igrač nije vrijedan ovolikih priča. Eto samo to. Ništa posebno. Ovakvih ima na pasja preskakala.
A Lewandovski cupa i nogama i rukama da sad predje dok je na vrhuncu karijere,zna da slijedece sezone ga Bajern nece ni gledati pa makar i dzaba da ode.
ne sikiram se ja dok Dortmund vode ljudi iz njihove čuvene 1997 generacije i dok Klop se pita, to je kombinacija koja će napraviti ovakvih timova koliko hoćeš, očekujem pametnu kupovinu. BvB
Bayern, razarač drugih ekipa. Sad bih bio fol kupiti drugog napadača koji će biti glavni kod BvB jer od Lewandovskog vise nije ocekivati dobre utakmice nakon ovoga. Sledeće sezone ga Bayern i neće htjeti kada bude ološ sa klupe.