Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka im čast.Ovako se bori za svoj tim.Strast,srce,zanos,podrška publike.Zasluženo.Za razliku od manekena iz City-a.
Celtic je ponosan na Irsku i Škotsku?? Pretpostavljam da si mislio Celtic = PRIDE of.....
Ja sam mogao zamisliti,pa sam stavio 1 na kvotu od 9,5 i unitedovu pobjedu zajedno sa persi daje go....uplatio sam 5 KM,hvala vam,sad sam bogat covjek :))
Bila je cudo i kvota na kladionicama...
Svaka čast Škotima, uradiše ljudi nešto što već 5 godina ne polazi za rukom mnogo jačim evropskim klubovima. Viva Alba Libre!
Kako si samo glup i kako veze nemaš, balavi de.bilu.
Tony Watt, 18-godišnji nogometaš Celtica, u utorak je debitirao u Ligi prvaka i to na nevjerovatan način.....kad je to u utorak igrao celtic :P
celtic = proud of scotland and ireland!
ne igraju oni dosadan fudbal nego se ekipe \"dosadno\" postave protiv njih pa onda to tako izgleda. da se postavljaju kao real \"ponekad\" onda bi svaka utakmica protiv njih bila svemirska :)
Cuj cudo ??? Pa i u Barceloni su pobjedili, samo sti ih je sudija krehno... Nista tu nije cudno kad igras isti dosadni futbal tako i treba.