Nogomet
0

Watt: Ovo je čudo, ko je mogao zamisliti nešto ovakvo

Totalsport
Foto: AFP
Foto: AFP
Tony Watt, 18-godišnji nogometaš Celtica, u utorak je debitirao u Ligi prvaka i to na nevjerovatan način. Postigao je pogodak za 2-0, a njegova ekipa je na koljena bacila Barcelonu (2-1).

Asistirao je Wattu njegov golman, a tom prilikom je gadno pogriješio Xavi koji nije uspio zaustaviti loptu. Iskoristio je to Watt, te je vidjevši istrčaloga Victora Valdesa pospremio lako loptu u mrežu za 2-0. Završilo je 2-1 nakon što je u 91. minuti pogodak postigao Leo Messi, ali Barca je na kraju teren napustila kao poražena ekipa.

"Vidio sam Valdesa kako istrčava. Rekao sam sebi samo je stavi iza njega. I uspjelo je", rekao je za Sky Sports i nastavio:

"Je li ovo moj najbolji trenutak u karijeri? Naravno da jest, moja karijera je mlada. Pa, ovo je čudo. Ko je mogao zamisliti da možemo pobijediti Barcelonu, a ja sam uz to postigao pogodak. Od ovoga bolje ne postoji", govorio je mladi nogometaš i dodao:

"Navijači su bili fenomenalni. Treslo se sve, od početka do kraja. Dok sam sjedio na klupi (op.a. Watt je ušao u igru u 72. minuti) je bilo nevjerojatno. Buka je bila zaglušujuća, genijalna. Ovo je fantastična večer", završio je Watt.