Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakva je ovo fanfara ebote zivot usrani
Nisam protiv neravnopravnosti spolova ali ovo je čisti primjer zašto žensko ne bi trebalo biti menadžer nekom od igrača. Ona sebe stavlja na prvom mjesto umjesto samog igrača. FUJ
Jesi procitao tekst? Nije se stavila na prvo mjesto, zato ne igra u Milanu.
kamo srece da je pizda izdajnicka presla u milan da propadne ko stojadin
Minimalno 55 vijesti o ovim likovima. Nije mi bilo mrsko istražiti i prebrojati samo da pokažem kakvih paćenika ima u redakciji KLIXa.
dnevna doza ove neke quravele ...
Ko o čemu, KLIX o Icardijima. Zašto? Je li on Maradona? Je li on Ronaldo? Sjašite više dosadnici!
Eto i ti ćeš igrati tamo, plavušo
Dobar igrac, ali steta sto plese kako ova svira...
Bili ciku?
Dokaz koliko je ova krava glupa, da je otisao u milan propao bi kao i citava njihova ekipa, sad je fino u psg-u i zabija redovno!
Ironican je.
Amra Silajdzic like this