Završio u PSG-u
7

Wanda otkrila: Icardi je mogao preći u Milan i meni se taj transfer puno više sviđao

K. H.
Wanda Nara (Foto: EPA-EFE)
Wanda Nara (Foto: EPA-EFE)
Supruga i agentica Maura Icardija, Wanda Nara, otkrila je da je njen muž imao mogućnost da pojača redove gradskog rivala Intera - Milana, što bi njoj lično više odgovaralo, ali da je njegova želja bila prelazak u PSG i da mu je ona pružila podršku.

Icardi se tokom čitavog ljeta povezivao s prelaskom u brojne evropske klubove, a do posljednjih 10 dana bilo je neizvjesno da li će uopšte napustiti Inter i njegova karijera je bila pod velikim upitnikom.

Trener Antonio Conte nije računao na usluge Icardija, a klub je još ranije odlučio da će ga pod svaku cijenu pustiti da ode, ponajviše zbog činjenice da je izgubio povjerenje navijača zbog čega mu je oduuzeta kapitenska traka.

Wanda je otkrila da je Maruo imao mogućnost prelaska u Milan i da bi se njoj lično taj transfer puno više svidio, ali da je podržala njegovu odluku da ode u Pariz.

"Imali smo mogućnost da Mauro pređe u Milan, a meni se lično ta odluka puno više sviđala jer bi tako oboje ostali u našem gradu. Ipak, on nije mogao odbiti PSG i to je bila najbolja odluka za njega, meni je to iskreno teško palo jer stalno putujem iz Pariza u Milano. Djeca su također u Parizu, ali na kraju svega, moram reći da je ta odluka bila najbolja za Maurovu karijeru i to je to", istakla je Wanda.

Icardi je u posljednjem meču PSG-a postigao dva pogotka protiv Marseillea čime je još jednom dokazao da se nalazi u sjajnoj formi.