Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma ti si malo ravaku i malo sponzi.. a sta znas za drugo..
Los trip.
Sramotiš mi nickname...
Ma zna ona,kako se noge rasire ,ovo neka menedzerka ,ali tako je to na Zapadu! Nemas zive veze,a kofol neki majstor!
Pancho Vila, Che Guevara i Vanda ))
"Učim ih životnim vrijednostima, odnosu prema poslu, poštovanju prema onima do kojih ti je stalo" - kako se treba karati sa najboljim prijateljem muža (njihovog oca).
Bolje bi bilo i za tebe i porodicu da se uhvatiš odgoja djece jer imate dooljno novca te "muške" poslove prepusti nekom drugom. Ne budite gladni imate već toliko da ne možete potrošiti, budi majka i domaćica jer su to tvoje osnovne obaveze.
Udri muski...
Baš muški ne mogu podnijeti ženski uspjeh, šteta za njih.
Što mi muški pucaju minuse🤣🤣🤣
Zahtjevam više članaka o Amri S. Džeko, kakva god da je, naša je...
Ja drekotine od žene
@nanacbaba njena prica pet jezika bistovremeno
Kad seljanka dodje do love,imao sam jednu ne daj boze vise.
@vibrator ,,odmah si umisli da ima fakultete i bavi se umjetnoscu a knjigu drzi u rukama naopako i kaze tise ja citam....
Zamisli koji nivo mora dostići jedna osoba da bi ja sad razvalio ovaj mobitel. Kako bi te slatko našamarao, i tebe i onu tvoju papuču kojom brišeš pod, Icardija. Da si ti neka ribica pa hajde, grobar pravi.
Preglup izgled gloove za bilo kakve vece domete.
kurawanda
"Radim na najuspješniju televizijsku kuću" Fakat ste to napisali?
😂 Steta sto nije kojeg naseg upecala.