Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a jok mi se zelimo kvalifikovat zobg eskimskog naroda
Hahaha sad i ja odmah otvorio komentare da ostavim slican komentar ali ti puno brzi. Starim starim...
aaa ako je zbog vaseg naroda onda cemo vas pustiti, sto niste rekli prije jbt
hahaha joj svaka cast!!!!
Druze zao mi je,vise srece drugi put.
Smisliće Meša dobru taktiku u to sam uvjeren---iskreno od svih selektora Meši nekako najviše vjerujem,.a rezultatima je dokazao da neulazi u utakmice tek tako napamet...samo naprijed Meša do pobjede!!!!
s obzirom da smo veoma osiromašen,protjeran,raseljen,pobijen narod, na kraju i prevaren ,bude li se igralo srcem za narod,poštovani Irci vi nemate skoro pa nikakve šanse za prolaz dalje na Evropsko prvenstvo.To nam je,za narod,jedina svijetla tačka nas trećine u našoj trodržavi.
Pa radi koga se i igra fudbal i igra za reprezentaciju ako nije za narod .
E ovo su pogodili u sridu...žele se kvalificirati zbog svog naroda...nasuprot našima koji se žele kvalificirati zbog druga dva naroda...
ahahahaahaa, drugi put druže-drugi put ----- bice prilika....
i mi se zelimo kvalifikovati zbog jednog djela naseg naorda............
jednim radi cejfa a drugim da im pokvari cejf:)
ako je tao idite vi mi se ne zelimo kvalifikovati,mi to onako igramo lijecimo nervozu xD
Sjecam se kad je ovaj promasio 2 penala i dao autogol u jednoj utakmici.
I to sve za SVOJ NAROD :D
smijesni su ovi irci. Ne mislim da smo mi neka velesila ali molim vas realno gledajuci nase igrace i njihove, i da nesta se ko brinemo!
damire, kao prvo ne mozes gledati na igrace, a kao drugo, ako vec gledas, ne znam da li ti njihove igrace poznajes! Skoro su svi u Engleskoj! Znaci igrat cemo vjerovatno protiv ekipe koja se sastoji od 8-10 premijerligasa iz Engleske. Mozda nemaju igraca koji "vrijedi" 30 Mio ali zato nemaju ni jednog koji sjedi na tribinama ili igra tamo negdje po drugim ligama... hocu da kazem nemaju Dzeku al jbg zato nemaju ni Vranjesa!