Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti si covjece unikat, svi zele otici iz BiH a ti zelis tu da ostanes. Sto bi neki klixovci rekli, na kojim si ti drogama :)
@VENIVICI on ne zivi u 23 %, zivi u europski orijentiranom dijelu koji se zove Hercegovina. Vjerovatno zbog toga... Procitaj uvod teksta, pa ce ti biti jasan Klixov huskacki cin.
@samp1ta zato sto nemas gdje da ides. Sarajevo ponuda, Mrkva, Hodzic, Zeljo. Turisticka atrakcija, Nek je tebi dobro, meni se SA gadi, iako sam rodjeni bosanac, sarajlija, ne bosnjak kako vi to zovete sad. Nema vise SA, nekad se spominjalo. Pozz iz daleke zemlje, ja cisto onako da vidim sta radite. U potpisu, Hrvat
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Santos Wagneru...ti si veci Bosanac nego sto cemo mi "Bosanci"(vecina) ikad biti.
Totti za sirotilju
Kada je klix postao sportski i muzički portal? Gubite se ili se pod pritiskom?
Fuj SDA!!
Je li svjestan da je igrao za najveći ustaški/škutorski/fašistički klub?
@Spliff.Master zbog toga mu uznimno zahvaljujem. Skidam kapu, sto bi rekli.
lago lago pa jel i ti tako--sram ga bilo
Fahrin zivot nakon izbora.Čast mi je što sam vlasnim tornja ali želim ići u Crnu Goru, tamo sam uložio sve što sam vam pokrao dragi Bošnjaci.
Heba me Denis Bečirović:((((
Ima mjesta u Salakovcu.
Kod nas kažu ti si odakle ti je žena..... Ne ide se gospođi iz hercegovine. Wagner je čista asocijacija na široki
@Bh1hrvat1 Zena i djeca su mu Brazilci isto... Nisam siguran kako se izjasnjavaju na popisu, predpostavljam kao Brazilci
Majstore sto dalje odavdje, ovi nasi politicari su ubili zelju za zivotom svima koji su dosli zivjeti u ovoj ljepoti, hvala ti za sve ali ako mislis na buducnost svoje djece vozdra Bih.
Legenda,živa!
Isto zbori ko i Šćepo.