Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa dobro sad, svaka mu cast dobar je, vec sam reko da moze do cetrespete igrat al ne morate sad svaki dan clanak o njemu jeebo vas on
ja mislio da je nesto slagao......
Čestitam momku, dobar igrač. Zaslužio je. Samo u Bosni klubovi iz sela i zaseoka mogu igrati bitnu ulogu u samom vrhu nogometnog takmičenja. Primjeri su. Velika obarska, pa i ovaj Široki Brijeg. Bratbratu, Široki je za prve ili druge lige Federacije. Sve naopaku u državi, pa i ovo.
Nema smisla porediti Njemačku i BiH kada su u pitanju klubovi iz manjih mjesta. Hoffenheim kao klub ispunjava sve uslove da se takmiči u Bundes-ligi, dok Mladost V.O. svoje utakmice mora igrati u Bijeljini ili u Ugljeviku. Ko nema sopstveni stadion koji zadovoljava određene kriterije, nemože se takmičiti u elitnoj ligi države, pa kakva god da je. To bi trebalo da bude pravilo. Kome igra Obarska??? Ugljevičanima???
@Croatissimus ALAJ SI GA OPRAVIO... SVAKA TI ČAST. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)