Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
skim smo mi u grupi? jel mi sutra pocimamo?
Kao sto su nas Svabe 1941???..pa gdje su vase babe(nane) i dede zivjele tada i kojem podneblju pripadali??? jos jednom je kvocijent inteligencije i kvalitet obrazovanja propao u jaz gluposti koji vi pisete.Vama ne treba Evropa, nego dobra uciteljica da vas barem nauci kako da potpisete svoje ime umijesto da balite palac.To sto smo mi izgubili je sport i zivot, bice bolje, a vasa glupost je sto bi rekli Kud-Idioti neunistiva.Ja sam i za Bosnu navijao da prodje dalje, i uvijek cu, a na ljude kao vi ne bih ni pljuvacku trosio.
Jest, navijamo...navijamo da Smrdija izgubi 10:0
Samo napred orlovi u pobedu. Znate da vise od pola BIH navija za vas!!!!
a vi cete na istu stranu sa svabama ko i 41ve ko sto ste isli u SS handzar diviziju, a ako srbi slucajno pobjede na kraju onda cete slavit 25novembar i reci da ste bili u partizanima hehehe bahlija=vjeciti izdajica, sluga okupatora yebo vas incko i ohr zajedno :)
a tek ces od svaba dobiti va tek ces od svaba dobiti vuvuzelu u dupe pogana stokouvuzelu u dupe bijedna pogani
e nek ste izgubili kad mene ne povedoste na SP hehhe trub trub srb na vrb hehehehe
prdimo lajemo pljujemo ljudi su otisli na svjetsko ja samo cekam kad cemo mi na svjetsko ???
zbog vuvuzela reprezentacija bih se namjerno nije htjela plasirati na sp2k10
ORAO PAO ORAO PAO PRIJEM
oni su na svjetskom prvenstvu buraz. đe smo mi? :(
Ghana voli Milovana! :P A Svabe ce vas k\'o 41...
Orao pao , orao pao prijem. Bljak pfuuuu
Još niste objavili vijest da Drogba igra sa gipsom protiv Portugala ??????
tek ce da smetaju kad svabe pocnu da vas pune !!!!!!!!!