Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi Borise mnogo srece u najvaznijoj utakmici zivota,zelim ti svu srecu i da se vratis sa najvecom pobjedom u svome zivotu.
Zelim ti brz oporavak Borise al ako sam dobro shvatio profesionalni igrac dijabeticar??
Nisu vise vazne gramaticke greske.Vazno je da se jedan mladic,22 godine,izbori s okrutnom sudbinom,da pobjedi smrt i prozivi ostatak zivota u sreci i veselju.Od sveg srca Borise zelim ti ozdravljenje i dug i sretan zivot.Sarajlija.
Naravno,naravno............
dragi klix, ovo je vec ko zna koji put da u vasim textovima u zadnje vrijeme nailazim na gramaticke greske!! jel procitate prije nego nesto objavite?
stanje mu je kriticno,ali stabilno ????OOO