Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast za sliku, bas ste dobro odabrali
Dok je Vujke igr'o i bog je po zemlji hod'o... Legenda!
Nije Zlatko ni u kom slucaju bio veznjak, vec iskljucivo klasicni spic (napadac)! Mislim, ako se me sjecanje dobro sluzi, da je on rodjeni Sarajlija, kao i njegov brat blizanac Zoran (logicno). Ivica Osim ga je veoma cijenio. Sjecam se jednog intervjua kojeg je Svabo dao beogradskom sportskom novinaru i tv komentatoru Marku Markovicu, u kojem ga pomenuti novinar veoma kriticki napada zasto u repku zove Vujovica, a da u istoj mjesta nemaju tadasnje vedete centarfori Zvezde i Partizana. Svabo mu je odgovorio kratko i jasno:"Zlatko je nas ubjedljivo najbrzi igrac, ako njega nemamo u ekipi, protivnicki trener nam jednostavno izvuce odbranu na 40 metara od gola i mi se bez obzira kakvi majstori bili moji igraci ne mozemo naci ni u gol sansi a nekamoli zabiti gol. Kad je Zlatko u sastavu ekipe niti jedan trener ne smije ni pomisliti a kamoli usuditi se da duboko izvuce odbranu, jer od tri pasa u prazan prostor,makar bili i neprecizni, eto Zlatka u jednoj stopostotnoj gol snasi.
Treba im jěbat mater k'o svaki otac :)
Avdija bi ga za krug ostavio.
Je li tin(deen) iz hajduka,pa logicno da se ponasa kao otac mora pripazit malog od brata mu
bas si fotogenican
Hoces reco KAO AMIDZA
" Sušić se prema igračima odnosi kao otac" a djeca ko djeca... piju mu krv...
Nekom otac, nekom stric
jel ovo onaj hamdija tigar :)))))))))
"Grupa je bila poprilično jaka" - E moj Vujovicu, ako je tebi Grcka, Slovacka "jaka grupa" onda si nas zamjenio sa C. Gorom!
Davor Gobac ?
.... Sušić se prema igračima ponaša kao otac,----IMA I LOSIH OCEVA.
Jel' ovo Jukina slika?! :)
Hahahahaha
Osim bi ih u vražiju majku poslao.