Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
- Srbi su narod bez zakona i bez vere. To je narod razbojnika i terorista, molim se da se vatra nebeska obruši na Srbe."- Žak Širak
To jedan ozbiljan državnik da izjavi...
sad ocekujemo vulina, tvoju tamnu stranu mjeseca, sa kontra komentarom, tvojim stvarnim misljenjem. znamo mi vrlo dobro sta ti mislis vucicu...
Ovaj narod ce zauvijek biti odvratan i gubav.
Koji ste vi morževi. Kako vas navlači......
BogBosnaBosnjak@ prati na fb Agronom Ritski, navija za Čurug
Ko ih je inspirirao neko veče u evropskoj utakmici labrnjašu pogani?😎
Ako je Suljagić Šuljagić onda je i Vučić Kur.ić
Ovom prilikom cu da javno opomenem Klix redakciju da sankcionise i prijavi doticnog Bullevara RAK-u ili SIPA-i. Ne budete li to uradili, snosicete posljedice kao odgovorni portal na kojem doticni idiot redovno provocira Bosnjake. Kunem vam se, srusicu vas.
Srbi su mi najbolji jarani…Edin Dzeko!
Bulevaru usranih budući Šehid!!!
Bulevaru usranih poseban selam.. Brat moj bjedni jede govna a kifla 30pfeninga xD
Srbi su zlocinacki dupeglavci...Richard Holbruk
Platio pa osuđuje
Psihopate izmedju ostalih imaju i osobine natprosjecne volje, strpljenja, sistematicnosti i teze ih je provaliti, tako da cesto uspiju dogurati i na najvise pozicije. Uz to su i narcisoidni, pa ovaj hebote sam na sebe organizuje atentate da bi mogao kukati o tome u medijima. Dokumentarni film "Vladalac" dosta toga otkriva.
izgeda da je vučko svog kompanjona velju nevolju pustio niz vodu.