Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma kupili su ga za Zlatanove dresove ..ovo postaje smiješno ..gdje je ovdje fudbal ili ti nogomet što reko gosp. Vugdalić
da imam taj novac,ja bi kupio cijelu rogaticku opstinu i na njenim prostranstvima organizovao uzgoj stoke na kaubojski nacin.
misliš na slapu ribu a na borici konje ......e moj kauboju
@cqici nije rogticka opstin samo slap i borika,ima tu prostora za sve.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Vrijeme ce pokazati ko je pogrijesio Fergi ili Sofercina:))))
I sta bi United sa ovom postavom? Nebi se ni u evropu plasirali.
Bitno je da ti znaš šta je on rekao 2012-te i 2013-te šabane klixovski. Kad misliš da si pročitao članak koji ocrtava vrhunac novinarske gluposti, već sljedeći postavlja novi standard po tom pitanju.
Najodvratniji fudbaler trenutno. Mislim kao osoba. Tip slican onome drugom Francuzu Cisseu najvecem supljaku u istoriji sporta.
onda kad bude postizao 30+ golova po sezoni ili asistirao barem pola od toga mozda ce vrijediti te pare.. Pogba nikad nije bio niti ce biti igrac odluke.. cak mu ni pozicija na terenu ne dopusta da bilo sta odluci..
samo 2 čovjeka, i to možda, toliko vrijede - Messi i Ronaldo
Jasta vrijedi. Isto kao Balotelli koji je proglasavan uzdanicom pa na kraju propao.
25 miliona max.
Ne ogleda se vrijednost igraca samo u igrama na terenu. Fudbal je vec odavno biznis ali i dalje zanimljiv za pratiti ljudima kojima je ovih 105 milki ni u dzep ni iz dzepa.
Osvajanje lige prvaka i kupa lige donosi oko 70 miliona eura" znaci sve preko je kupovanje na gubitak