Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas fina drugarska poruka upravo u ovakvoj Spahinoj situaciji.Koliko se sjecam imao je i Ogi svojih sjajnih trenutaka nekad u repki.
Ogi svaka cast pa si Karleusu bambuso. Sve ti oprastamo.. ipak si ti po cuni heroj nacije
LUDILO...Lik van zivotne opasnosti a oni mu ,,kao" svi salju poruke podrske da prezivi ahahaha
ogija nazad u repku taj momak je borben i uvijek je igrao srcem za repku a to sto radi u privatnom zivotu je njegova stvar jedno je broba na zelenoj povrsini a drugo privatni zivot
Ako Vranjesa vrate mozda i odemo na EP.
Vratite ga u reprezentaciju sad nam je potreban
Ccc... Kavak ste vi djubrad od naroda. Za sve vam postoji negativan komentar. Zapitajte se vi ko ste i sta ste pa da dijelite ovakve komentare. Niko vam ziv ne valja. SPAHA TI SI COVJEK I KO GOD TI DA PODRSKU VJERUJ DA JE COVJEK. VJERNO I POSTENO SI RADIO I ZARADIO TO STO IMAS, A ZA REPKU SI DAO MAXIMUM IZA OVU DRZAVU. SAMO TI ZELIM BRZ OPORAVAK I DA STO PRIJE IZADJES IZ BOLNICE!!!
A te bitke vodjene su uglavnom na pripremsma, po birtijama
Budimo realni, u zadnjoj liniji nam nedostaje Vranjes. Nije predobar al je dobar, i najbolji od nasih igraca u zadnjoj liniji (ako izbacimo iz toga Kolasinca)
Naporni ste s tim srceparajucim porukama, ko' da je na izdisaju..
@menemene1 e jest ti komentar u p. m.
..... što ne mogu kora na rende !!!!
Od tebe ni Aspirin.
Mi smo nakaradno drustvo fuj. Jel dosta vise sa Spahicem ?Covjek je povrijedjen u nesreci, srecom nije zivotno ugrozen i to je to. Prvo helikopter, pa sad ko mu daje podrsku itd itd. Kao da se ne znam o kome radi a ne o jednom sportisti, koji svojim ponasanjem dokazuje sve osim da je sportista, ali nema veze u nesreci se sve i oprasta. Nek je ziva glava, al dosta vise o njemu.Ima drugih tema bitnijih od njega.Brz oporavak i to je to
Vracaj ga u reprezentaciju!!!
Pored toga što je poznat po temperamentu, Ognjen Vranješ je poznat po aferi sa Jelenom Karleušom, tetovažama poput granica ratne i genocidne tvorevine RS, četničkog vojvode.
Hajde se odlučite jeli Trebinje ili Gacko brz oporavak Spaha.