Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne možeš ti tetovirati četničke vojvode i biti u raznim skandalima a očekivati da te narod poštuje.
Ko ga jebbe. Nek igra za Srbiju ili Kosovo. Hahahahahaha
@fbUser1583932988 a pozdravljat tursku vojsku koja marsira u drugu drzavu....to se smije raditi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
da bi bio prihvacen moras biti dobar covjek i na terenu i van njega,bez provociranja,svadja,prepirki….tvoj zivot je tvoj ali igrajuci za repku ipak moras biti malo vise iznad onog obicnog…...sa srecom ti bilo gdje god i sta god da radis i budes
On je davo maksimum za 🇧🇦
Igraj volu za selekciju draze mihajlovica,tamo ti je mjestp kao i mnogima,takve sorte, izdajice Nase samo jedin i velicanstvene BiH!!!
Ne razumijem sta je ovo govno od covjeka potreno interviusati gori ste Vi kao medij ?!
U pravu je za Fanatikose, previse si daju za pravo. Neka slobodno navijaju ali nije njihovo da se bave politikom i da gaze zastave drugih zemalja. Na taj nacin nanose stetu drzavi BiH.
Odlican igrac sa dobrim fizickim predispozicijama, ali jednako koliko je dobar u isto vrijeme je fasista i covjek sa malim koeficijentom razmisljanja. Bez svakoga se moze, pa i bez njega.
Zvaćemo te, igraćeš opet, ipak si ti naš pa da si od govana !
Covjek je urpavu Bosna i Hercegovina nije ni Bošnjačka ni Srpska ni Hrvatska, Bosna i Hercegovina je i Bošnjačka i Srpska i Hrvatska.....svidjalo se to nekima ili ne to je naša zajednička drzava, kakva je takva je, naša je!
Šta je pjesnik htio reći
@Saint Louis Bosnian Nece ovdje bit mira dok Bosna ne bude Bosnjacka. Srbi i Hrvati imaju Srbiju i Hrvatsku i dok god u Bosni imaju uticaj pokusavace da je uniste i podijele.
momak ti si ustvari jedna izdrkana picketina.prvo si istetovirao granice RS pa ih prebojio da bi igrao za raspalu bh.posle si se pravdao nesto.kome i zbog cega.istetovirao si vojvodu djuica i to postujem ali nemoj samo da se pravdas nikom.i ako toliko volis bh sto nejuris pevaljke i kurve po sarajevu nego neizlazis iz beograda
@gooUser1585323867 a odakle si to ti pa pises “raspala bh” ?
Za fanaticose je svakako u pravu... i da je ovako pricao dok je igrao za nas sve bi bilo ok. I da nije isprovocirao odredjene rekacije. U svakom slucaju falio nam je u odbrani!
@MrBig Sta je dobro pricao Za Fanaticose? Da dodju jednom godisnje u BIH i da iznajme auto od 500e?? To je i tvoja slika o BHF? A drago ti vidjeti 25000bhf u Parizu, koprnhagenu, briselu, u litvaniji a boga mi i u BG, zenici, its itd... Pitaj dzeku i ostale igrace da Li dijele misljenje sa ovim clownom Sranjesom!
Ovaj dio intervjua koji je prenio Klix je i više nego korektan. Šteta što i cijela njegova karijera nije kao ovaj dio intervjua.
Bolime jedino sto ja nisam guzio Karleusu umjesto nejga.. Naklon do poda. Onaku ribu hebavati godinama je za svaku pohvalu.. Ja bi joj ga nebi vadio toliko o meni.. I Duska bi hebo samo da poslje opet mogu nju
Za 50 KM ti oproste Bosanci. Kupis nam kilu kafe i das u tunelu radniku 10 KM i volimo te vise nego komsiju, kolegu, rodjaka.
Bas treba o ovakvoj tipi ljudi pisat. Sad se kaje i govori kako voli Bosnu. Samo napolje i pisite sto vise o njemu tako da novi igraci koji dolaze znaju sta ih ceka i kako da se ponasaju. Ovo treba da bude primjer da se nemoze radit sta ko hoce pa da si Ronaldo ili Messi.
Stvarno ste idioti Zasto uopste pisete o ovom cetniku
Vranjes je svaku utakmicu u dresu BiH odigrao scrano, borbeno i 100% i tu prica treba da se zavrsi. Sve ostalo je politikanstvo na stetu BiH repke. Covjek je fudbaler, ne bavi se politikom i ko zna kada je zadnji put glasao tako da njegova tetovaza ili neki politicki stav je mjerilo nicega...