Nogomet
0

Vraća se Ferdinand, Nani još uvijek nespreman

Totalsport
Rio Ferdinand (Foto: AFP)
Rio Ferdinand (Foto: AFP)
U narednom premierligaškom kolu nogometaši Manchester Uniteda u ponedjeljak će gostovati kod Blakcburna. Ekipa je to koja je neočekivano u prvom dijelu sezone uzela sva tri boda na Old Traffordu.

Menadžer Manchester Uniteda Alex Ferguson u četvrtak je izvjestio kako će za ogled na Ewood Parku ponovo u sastavu biti stoper Rio Ferdinand, dok još uvijek ne može računati na portugalskog krilnog igrača Nanija koji bi se po oporavku od povrede zgloba u petak tek trebao vratiti treninzima punim intenzitetom.

"Utakmicu s Blackburnom započet će ista ekipa koja je igrala i protiv Fulhama. Nani u petak započinje s treninzima, pa je realno da nam se i on vrlo skoro stavi na raspolaganje. Što se tiče Rija njegovo je stanje zadovoljavajuće, a u susretu s Fulhamom iz igre sam ga izvadio više iz opreza da ne obnovi tek zaliječenu povredu", izjavio je Ferguson koji je istaknuo uvijek nezgodne utakmice protiv "Roversa".

"S njima su dvoboji uvijek nekako posebni. To je jedan lokalni derbi i uvijek na koncu ispadne velika utakmica. Prošle smo se sezone spašavali nakon negativnog rezultata, pa i sada očekujem zahtjevan dvoboj. Uostalom, do kraja sezone očekuju nas samo takve, tvrde utakmice u kojima moramo pronaći put do pobjede kako god znamo", poručio je Ferguson.