Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hadzija kralju nedaj se
jedan od najvecih i najboljih igraca FK Sarajeva zadnju deceniju Hadzija uz tebe smo
hadžija uz tebe smno!
hadžija majstore horde su uz tebe
HADZIJA legenda..
@fgtm Nisi zanimljiv
Kako je krenulo neces se gdje imat da se vratis :D:D:D:D:D:D:D
Da ste tu sva trojica, pa da pokazete ovim danasnjim \"zvijezdama\" Sarajeva, kako se igra, voli, i brani klub i navijaci, kako god \"zvijezde\" ugledajte se na Hadžića, Turkovića i Škoru ..
jedan od meni dražih igrača voljenog kluba! nikad neću zaboraviti golčinu protiv šveđana! nedaj se hadžija navijači su uz tebe!
nešto mi je blijed na ovoj slici, k\'o da nije jeo sedam dana
ko je ovaj?
sarajvo je veliki klub od lješeva do vogošće golemo je to
nije sjever zaboravio tvoje davanej maximuma na svakoj tekmi...legendo al se lijepo podsjetiti ovih uspijeha izbacena ekipa sa budzetom preko 10mil eura s obzirom koliko se ulaze dobri smo...uparva pokrade i ono malo sto su zaradili igraci izgaranjem protiv genka,trnave,helsingborga,cluja, dinama itd..dok su skretnicari zavidili i crkavali u misijim rupama... hz u inat svima
kakav komentator, sav sam se najezio, podigao me s fotelje..
Navijac sam Zelje ali covjeku zelim sve najbolje i sto brzi oporavak,radovati se tudjoj nesreci je najveci moralni poraz koji sami sebi mozemo priustiti kao ljudi.Fudbal je njegov posao i egzistencija isto kao i svima nama nasa zanimanja od kojih zivimo.Damire sretno ali nemoj slucajno u derbiju da das go.
HADŽIJA ŽELIM TI ŠTO BRŽI OPORAVAK I POVRATAK U BORDO DRES.
Manchester United je najveci klub na svijetu pa duguje 600 miliona, Sarajevo duguje 4 miliona pa sta. I dalje je Sarajevo daleko najbolji i najveci klub u drzavi.