Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TI MARINOVICU SANSU DAJES CIJI RODITELJI ILI MENADZERI PLATE
Ovdje Mujo moze biti samo stativa, toliko izginulo,raseljeno,a nemamo drzavu ni na vidiku. Umjesto da iskoristimo stvaranje velike Hrvatske,Slovenije i raspad Jugoslavije, oni iskoristili nas uz Aliju i njegovu opciju imaginarne BiH, koju mu je saptao ZEKA, Ivo Komsic iz Kiseljaka, poznat po cinjenici da su mu djeca prije rata ostetila nekoliko muslimanskih skupih nisana bogate familije cuvenog Sacana na gradskom groblju u mjestu Borina, op Kis.Tako je Ivo ucio svoje sinove sto je suzivot
Znaš li gde mogu da nađem ženu za jednu noć? Idem da ==>> www.Frilissa.ga
Kad se setim kako je nepismena SDA talibanska sirotinja onanisala na Duleta Vujoševića... pa otišao čovek, nit' pisma, nit' razglednice. Isto će tako i Robi da ode jednog dana - ne znači ti ništa selektor kada nemaš sistem, niti ti znači nešto zlatna kašika ukoliko su govna stigla do nosa u septičkoj jami.
Ne moraš trollati na svakom članku. Popusti malo.